Kära dagbok.

Söndagar.

Publicerad 2011-01-30 14:27:17 i Allmänt

I morse hade jag söndagsskolan. Det gick nästan bra. Tror jag. Det kom 4 stycken. Hehe. Och nu har jag läst på finskaförhör och studenten!! Jee. Jag började på den andra boken. Det är lite svårt att veta hur mycket och fort och noga man ska läsa... Det kommer säkert att bli jättestressigt i mars. Och så borde jag läsa lite till körkortet också... Det är väl lite dumt att fara ut i trafiken utan att kunna reglerna ordentligt bra. :P

Ikväll ska jag sjunga i Närpes kyrka på Bön och Lovsång. Undrar hur det blir. Vet inte riktigt vad det är för något meen... Det är ju alltid bra att uppträda. Problemet är bara att jag inte får tag på någon som vet när jag ska öva och allting. Men, men, vi får väl se hur det går. ;)

Och hoppas att det bara är massa tanter och gubbar där.^^

Och alla kommer att tycka att detta var det trevligaste inlägget hittills...

Balen.

Publicerad 2011-01-29 10:18:26 i Allmänt

Igår var det bal. Det var festligt. Maten var god och underhållningen var bra. Och salen var så fint pyntad! Man fick riktigt stämning.



Men vad jag kommer att komma ihåg mest var nog att jag vågade. Jag spelade Samson på piano alldeles själv. Det hade jag inte trott om du frågat mig för fem år sedan. Stolt. :P Och fast det inte gick perfekt är jag ändå glad att jag gjorde det. :)
Det kändes helt underligt, som om jag satt ensam hemma i pianorummet, men nu var det ju så att alla satt och lyssnade på mig. :P Det var nog lite läskigt.
Men jag måste nog göra om det någon gång.

Såhär såg jag ut :)


Det kanske kommer mera bilder någon gång...

Vasadag igår.

Publicerad 2011-01-26 16:15:15 i Allmänt

Igår var vi till Vasa med skolan. Jag var till Vasa Yrkeshögskola och Novia (något med bygg?) på studiebesök. Det var ganska tråkigt.
Men vi shoppade också. Det var lite knäppt, jag sökte en bolero till balklänningen, och jag sprang i alla butiker jag kunde komma på. Så när jag hann springa genom hela Vasa Shoppade Elina, Simone och Joss i en enda butik. Hehe... Men jag hittade den perfekta i alla fall.

Sedan när jag var på Lindex och var allmänt uttråkad, hittade jag dessa fantastiska solbrillor!

Och på H&M hittade jag en fin väska: (men den köte jag inte...)

...För jag tyckte att den precis liknade denna väska som jag rotade fram ur ett skåp för något år sedan. Den hade mamma när hon var liten:

(sori lite dåliga bilder...)
Jåå. Och idag var en helt vanlig tråkig skoldag som ingen vill höra något om.
Tjohejj!

Fin helg.

Publicerad 2011-01-23 20:44:52 i Allmänt

Har varit en superkul helg!
Fredag: Bilfärd till Vasa med kul sällskap, 18-årsfest, pyjamasparty hos Julia.
Lördag: Körövning med Evangelicum, shopping, mera körövning.
Söndag: Körövning till Påskpassionen, över 100 människor (coolt).
Och fint väder.
:)



Som förr.

Publicerad 2011-01-19 16:04:23 i Allmänt

Hej.
Dendär känslan som jag kände för länge sedan dök upp idag.
Ett och ett halvt år...
Inte trevligt alls.
Jag hade nästan glömt bort den.
Nu är jag bara rädd för att den ska stanna kvar...

Tack, åter tack för att du påminde mig igen, jaa, jag är evigt tacksam!!

Hejhej.

Publicerad 2011-01-16 18:47:01 i Allmänt

Jag har typ missat allt som folk har hittat på på sista tiden. Möte i Salem, Fila, pulkning på Vargberget, Sion och nu Narnia. Det måste vara någon som försöker få mig att bli ensam!!! Vad ska vi göra åt saken??

Saknar folk...

Usch vilken slö dag dethär har varit. Vad har jag gjort? Typ pluggat... och sett på tv. Bakat kladdkaka.

Promenerat i snöyran.

Snöstorm idag.

Publicerad 2011-01-16 15:30:05 i Allmänt

Gissa filmen.

"Sök skatten på ön vid sjön. Der har jag grävt ner mina ekta perlor. Dem har jag samlat på mina resor i fremande land. Sök bland stenarna i mitten av ön.
Från en som bodde i denhära studan förr i tiden"

Igår var det fredag.

Publicerad 2011-01-15 11:01:26 i Allmänt

Det var en intressant dag. Eller senare delen av dagen, skolan var väl inte så värst intressant... Nåja, efter skolan skulle vi till Vasa. Och jag skulle köra. Nåjoo det gick väl bra att köra dit (förutom att jag fick en rad på typ 10 bilar efter mig?) Men sedan skulle jag ju köra i Vasa och hitta en parkeringsplats... Det blev att köra ruunt ruunt flera varv innan jag hittade någon plats och det var inte alls kul att köra ruunt ruunt i Vasa. x) Och för att göra det ännu värre talade min vän Simone i telefon hela tiden... Men jag klarade det, dock med 1 kärringstopp och lite halvt i panik...

I Vasa sedan åt vi på en kinarestaurang i Rewel Center. Störande element: pojkband som spelar med alltför hög volym. Men det var gott. Sedan shoppade vi.
Jag köpte inte så mycket, en huppari, en halsduk och puder. Jag måste bara säga att det finns mycket bättre huppari på pojksidan...

11.1

Publicerad 2011-01-11 16:03:29 i Allmänt

Idag har jag varit ledig. Jag har typ läst på prov. Eller försökt... Och så har jag spelat piano, diskat, lagat mat, sett på tv, varit ute och gått, skrivit läsorning, sorterat noter...

Här är de två vanligaste gudarna inom hinduismen:

Vishnu

Shiva

Varför jag berättar det har jag ingen aning om. Man blir väl lite knasig när man läser på prov... Fast nu har jag noll motivation och inte alls någon ork att läsa. Så då läser jag inte.

Ska snart på sånglektion... Ser inte direkt fram emot det. Jag upptäckte för ett antal timmar sedan att jag borde ha lärt mig 2 låtar, sökt upp en afrikansk sång, en vals och övat på att andas (hehe) under jullovet. Det har jag inte gjort...

Meen vad gör det.

Choklad.

Publicerad 2011-01-09 19:27:14 i Allmänt

Jag är verkligen dålig på samhällskunskap. Nu har jag läst och läst och läst och inte kan jag något ändå. Det är bara att hoppas att Bjarne är snäll då han rättar provet... Som jag har imorgon. Jag tycker mera om choklad än ekonomi... After eight... Mmm. Och lite film är ju inte fel det heller. :P

Tillbaka till vardagen imorgon. Eller inte riktigt. Det enda jag ska göra är att skriva prov. Och sedan läsa på prov. Men skolan i alla fall. Vännerna. Dom har jag saknat.

Men nu ska jag nog äta mera choklad.

;)

Skidor.

Publicerad 2011-01-08 19:27:41 i Allmänt

Idag har jag varit till Parra och åkt slalom. Det var trevligt. Men lite kallt. Och lite för lite och korta backar att åka i. Men nog åkte man för det. Och nu är jag helt slut. Skönt.

Usch. Imorgon är sista dagen på jullovet. Sedan får man börja se fram emot sportlovet. Då ska jag åka i större backar. :)

En till dag.

Publicerad 2011-01-07 17:50:08 i Allmänt

Alltså trååk! Nu skulle jag vilja ha lite omväxling. Stiga upp, läsa, äta, dator, läsa, äta, köra, äta, läsa, dator, sova... Alla dagar. Vilket spännande liv man har. Äventyr, galenskaper, flabb, utskämningar, nyheter, upptäckter. Vart har ni tagit vägen?

Nåjaa... Det är väl därför man har jullov. :P

Torsdag.

Publicerad 2011-01-06 17:27:24 i Allmänt

Oj. Vart tog dagen vägen? Till K-stad. Och samhällsboken. Och religionsboken. Jag måste ha lärt mig mycket idag! Fast jag känner mig lat ändå...

Jag vill shoppa. Nu! Slösa bort lite pengar. Och jag vill spela piano och sjunga. Det var länge sen jag gjorde det igen. Och så vill jag åka slalom. Ska kanske fara till Parra någon dag. :) Det är lite konstigt ibland när man är ute och går i snön så kan man få en känsla av att man är i fjällen på skidsemester. Jag längtar dit!

Jag har tråkigt!

Publicerad 2011-01-05 15:53:51 i Allmänt

Nu har jag pluggat. Jätteroligt. Och kört bil. Det var ganska roligt. Men nu vill jag kolla på Alla vi barn i Bullerbyn!!! Jag är så uttråkad. Men då vissa tycker att det är roligare att titta på skidtävlingar än Bullerbyn... Så jag får väl vänta tillls dom har skidat färdigt!

Jag vet inte. Allt känns bara så trögt. Som att ingenting händer. Det är bara grått. Kanske lite svart eller vitt ibland.
Skulle vara skönt med lite omväxling. Men vad?

Och sen måste jag plugga mera. Strejk. Känns det som. Men nää.

Förändring. Väntar på förändring. Vilken förändring?


Mycket inspirerat inlägg.

Wohoo!!

Publicerad 2011-01-02 20:10:34 i Allmänt

Nu är Mvv slut. Lite sorgligt. Jag skulle gärna ha stannat en vecka till. Det betyder mycket att få vara med kristna människor och få fokusera på Gud. Det är så fint att få se hur han berör och förändrar liv. Jag är dock ganska trött efter inte så mycket sömn... Hehe :P Men om du inte var på mvv denhär gången rekommenderar jag det starkt till nästa gång. :)
Annars
Gott Nytt År lite i efterskott!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela