Kära dagbok.

Villaavslutning.

Publicerad 2014-08-31 10:29:11 i Allmänt

Öde ö, fint sällskap, stämsång, brasa, god mat, bastubad och iskallt vatten, saltkråkanminnen och skolhistorier, raketer och båttur under stjärnhimlen.
 

Tant.

Publicerad 2014-08-30 14:58:36 i Allmänt

En dag var jag till Vasa och köpte nödvändigheter till min karriär som dagistant.
Tantskor. Lite hippiestyle i alla fall. Tycker inte det är så konstigt att det heter dagistant, men tanke på tant-skorna.
Mössa.
Och mysbyxor att ha alla dagar när det regnar och är grått.
Sen köpte jag fula regnkläder också.
Häromdagen fick vi reklam från Håkans Närköp, tyckte det var så charmigt med lokalspråk så här kommer en bild på det. Allt ska man ju blogga om.
 

95.

Publicerad 2014-08-24 11:16:51 i Allmänt

Vad jag skriver sällan på bloggen nuförtiden. Men vad gör nu det. Idag är det söndag, skönt. Var på en liten utfärd med familjen igår. Trevligt.
Och Petter körde bil!
Medan han hade körlektion i Vasa gick jag och mamma på loppis. Sen åt vi på Amarillo. Eller mest väntade vi på maten... Det fanns en gitarr på väggen där.
Inte riktigt lika coolt som på Dosey Doe...
Hjma. Sen for vi på kaffe till fammo och faffa, körde genom Nykarleby och kollade på Juthbackamarknaden och sen for vi till Klippan på välgörenhetskonsert.
Det var väl fint.
Det här är väl bara för bra.

Blomrabatt.

Publicerad 2014-08-17 15:55:07 i Allmänt

Åh, vilken bra helg det har varit! Trots att jag varit helt slut ibland och jobbat ganska mycket så har det varit en fin helg. Tonårshelg på Fridskär. Tänk att ha så bra människor runt sig. Vi har lekt, badat bastu, grillat, paddlat och njutit av god mat. Bland annat.
Har insett att folk snart far iväg och studera till alla möjliga ställen, och här lämnar jag i Närpes. Hejabara. Känns sådär. Men det ska väl gå bra.

But what if that's not my song.

Publicerad 2014-08-13 19:10:15 i Allmänt

Nu ville jag skriva lite om musiken igen. Det är så mycket som snurrar i mitt huvud så jag blir lite knäpp ibland. Varannan dag får jag frågan om jag ska satsa på musiken... Och jag har ingen aning. För mig skulle det räcka att sitta och sjunga Blinka lilla med småbarn och sånt.
 
Låtar kommer jag alltid att skriva, mer eller mindre. För att jag kan. För att jag behöver få uttrycka mig. Men hur mycket ska jag dela med mig av? När jag först skrev låtar tänkte jag aldrig att någon skulle höra dom. När jag skriver en låt skriver jag direkt från hjärtat och då kan jag tycka att det är jättejobbigt att någon ska lyssna på den sen. Det blir lite som att skriva dagbok och sen läsa upp den för hela världen. Så då börjar man fundera på om man ska skriva något annat, inte så personligt, istället. Men då försvinner syftet jag hade från början, att skriva för att få ut det jag har på hjärtat.
 
Men det är nog det som man måste komma över om man ska vara konstnär, artist, bara kreativ, eller vad man nu ska kalla det. För jag har hört av t.ex. en viss grammy-nominerad låtskrivare att dom bästa låtarna är dom som man skriver när man har det som jobbigast eller som bäst. Och dom man skriver direkt från hjärtat.
 
Så är det värt det?
 
Bild från Humlefestivalen.
 
 

Lego.

Publicerad 2014-08-08 17:12:17 i Allmänt

I måndags började jag jobba på dagis! Och så har jag bott på Fridskär eftersom det var över 30 grader i mitt rum hemma... Såhär såg det ut när jag steg upp på morgnarna. Fint.
Idag har jag mest byggt med lego.
Och snart ska jag åka iväg mot Oravais och Missionsfest.

Fiske och bröllop.

Publicerad 2014-08-03 16:12:11 i Allmänt

Häromdagen var jag och Karolina och fiskade.
Vi fick napp, till vår stora förvåning,
Så då tog vi hem fiskarna, rensade, "filéade" och stekte dom. Gott!
Denhär veckan har annars gått åt till att öva sånger. Igår spelade vi på Marita och Johans bröllop, kul!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela