Kära dagbok.

Impatient.

Publicerad 2014-02-24 17:01:30 i Allmänt

Det är långt till Vuokatti. Det kan jag konstatera efter denna helg. Men sen är det ju jätteroligt att åka slalom också. Och så längtar jag faktiskt till sommaren. Fastän jag kommer få en häftig vår. Nä, jag fattar inte att jag ska åka iväg. Det känns nästan som att jag hellre skulle stanna hemma. Lite som Färdinand. Men jaa, det är nog bara att fara, går inte att ångra sig nu!
Ungefär så såg det ut i Vuokatti. 
 

Fredag idag igen.

Publicerad 2014-02-21 18:05:17 i Allmänt

Nu har jag köpt en surfplatta. Så då måste jag ju prova att blogga  på den. Det går väl bra? Hur får man fram bilder då? Kan man ens föra över bilder från telefon till plattan? Jaa, jag är så tekniskt kunnig. Suck.
Nu provade jag i alla fall kameran. Såhär ser jag ut idag.
Gokväll och trevlig helg!
 

Hejhalåå.

Publicerad 2014-02-19 18:47:27 i Allmänt

Går inte att ignorera oron som börjar komma, bara 2 veckor kvar i Närpes nu! Shit vad läskigt och shit vad roligt det kommer bli! Vad allt ska förberedas innan jag far, tänk om jag glömmer nåt! Vad ska man ha med, vad kommer man att behöva? Men det jag undrar mest är hur i hela världen jag ska komma fram. Flygplan och flygplatser är ju inte riktigt min grej. Men det ska väl gå på nåt sätt, antar jag...
Nu ska jag försöka sluta oroa mig ett tag och drick te istället. Och läsa en bra bok.
 
 
 

Texasbloggen!

Publicerad 2014-02-16 12:33:05 i Allmänt

Jag har ju lagat en ny blogg nu när jag ska åka till Texas! Så jag vet inte om jag kommer skriva här alls, vi får se. Här hittar ni i alla fall den nya bloggen.

It's cold outside.

Publicerad 2014-02-16 10:24:53 i Allmänt

Skönt med söndag igen. Var på Fila hela dagen igår och planerade ungdomssamlingen till kvällen. Det var riktigt trevligt. Och kvällen blev lyckad, avslutades med karaoke och skrattande människor. Gårdagens låt.
 
En dag gick jag ner till havet. Sådär såg det ut då.

Blommor.

Publicerad 2014-02-13 17:14:03 i Allmänt

Värst vad veckorna går fort plötsligt! Fredag imorgon och sedan bara 2 veckor kvar på dagis. Har lärt mig en massa saker där som jag aldrig skulle lära mig i skolan. Har nog insett att det inte går att läsa sig till att bli en bra dagistant.
En dag hade vi jompa.
Och så har vi lagat härtan och hängt upp dom i taket.
Och så finns det fina tavlor på väggarna.
Imorgon är det vändagen. Då hoppas jag att alla har det rosa och fluffigt.
 

Let's have a party!

Publicerad 2014-02-10 17:22:03 i Allmänt

Kolla vad jag fyndade idag i Övermark av alla ställen! Helt jättefina papperssugrör, så mycket 50-tal som det bara går! Dom kommer användas endast vid speciella tillfällen.
 

Snart helg.

Publicerad 2014-02-06 18:32:33 i Allmänt

Ska ta en helg i Jakobstad och träffa lite kompisar man inte sett på länge. Det ska bli skönt att komma bort från Närpes lite. Känns som att man bara måssar på i sin egna lilla värld här. Fast det är ganska skönt det också. Inte så mycket extra fjollas.
Såhär såg det ut en gång när jag var ute och gick i Jakobstad.

Alla dessa utbildningar och yrken.

Publicerad 2014-02-04 17:52:16 i Allmänt

Ena dagen är jag helt på det klara med att jag skulle kunna jobba på dagis, dagen efter är jag övertygad om att det nog inte är det jag vill göra i alla fall. Tror att det är så att det visst går för sig, men det är inte riktigt vad jag vill syssla med.
Idag tycker jag att jag skulle kunna bli biologi och geografilärare. Det skulle jag väl passa som??

Snöstorm.

Publicerad 2014-02-02 16:15:48 i Allmänt

Hej. Det bästa med att inte gå i skolan är nog att man inte behöver plugga på helgerna och kvällarna. Fast nog är det bra att studera också, då har man ju inte 7-8 timmars arbetsdagar hela tiden. Självstudiedagar och sånt. Nu ska jag snart gå på promenad i snöovädret.
http://hopeless-wanderer-life.tumblr.com/
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela