Kära dagbok.

Sommarregn.

Publicerad 2013-07-29 20:23:53 i Allmänt

De senaste dagarna har jag haft fullt upp med att läsa bra böcker, njuta av solen, jobba och slappa med vänner. Det låter ju helt jättesomrigt. 
Har också fullt upp med att söka jobb och ta reda på massa saker om USA-resan. Jag tycker det går ganska trögt. Men det ordnar väl sig. 
 
Såhär var det, för er som inte vet hur jag fick för mig att åka till Texas.
Sarah Kelly spelade på Midsummer Festival i Pörkenäs, och hade en låtskrivarworkshop som jag var med på. Vi var typ 10 personer så vi fick bra kontakt med Sarah. Sedan i en paus så pratade vi med henne och hon berättade om sin skola i Texas och att hon brukar bjuda in några ungdomar att bo där i 3 månader. Sedan kom hon på att vi skulle få hennes mailadress ifall vi ville veta mera. Sedan tänkte jag inte mer på det.
När jag kom hem började jag ändå tycka att det vore lite dumt att inte skicka ett mail, jag hade ju adressen till Sarah Kelly i Texas. Så jag knåpade ihop ett kort mail om att jag var intresserad och ville veta mera, och hade just inga förväntningar på att få något svar. Efter några dagar kom ett jääättelångt mail med bl.a. dagsshema och detaljer om allt möjligt. Jag tänkte fortfarande inte seriöst att jag kanske skulle åka till Texas i vår. Sedan berättade jag för mamma som var helt övertygadom att jag måste åka! Så jag svarade på mailet och nu är det klart att jag ska dit.
Så om allt går bra, så blir det så. Tre månader med en kristen rockartist. Musik alla dagar. Det känns som att det inte skulle kunna bli bättre. Så det är bara att tacka Gud för denna möjlighet och lita på att han är med och leder. Utan  Gud skulle jag nog vara för rädd för att flyga över Atlanten till ett okänt ställe, okända människor.
Det kommer i alla fall att bli ett minne för livet, något jag aldrig kommer att glömma.
 
 

Villaliv.

Publicerad 2013-07-25 23:24:13 i Allmänt

Har gått runt med en orolig känsla i kroppen hela dagen, som om man borde göra massa saker fast man är ledig. Försöker intala mig själv att jag inte behöver göra något särskilt, det är ju sommarlov... Kanske det är ett resultat av att jag inte varit så mycket ledig, man är inställd på att ha något som måste göras hela tiden. Ska göra mitt bästa att inte anstränga mig, oroa mig och stressa upp mig framöver. En nackdel med mitt jobb är att man hela tiden ska veta och planera och ha koll på vad som händer. Man tar med sig jobbet hem och grubblar över det också när man inte jobbar.
 
Lyckades till slut med att vara lite spontan och inpulsiv idag, for med Heidi till Seaside, satt där och pratade, och sen for vi till hennes villa, och här ska jag sova. Imorgon... är en annan dag.
 
Smultron är gott.
 

Sommarangelägenheter.

Publicerad 2013-07-24 19:37:12 i Allmänt

Nu har jag massa bilder som jag ska lägga upp på bloggen. För en gångs skull.
För ett tag sen var jag på Närpes Teater.
Sen så var det allsångskväll i Övermark, där jag och Victor spelade.
Familjeläger på Klippan. Alltid lika fint där.
Det var det. Mera kommer.
 
 
 

Lätt bris.

Publicerad 2013-07-23 15:50:00 i Allmänt

Inlägg tillägnat dem som bestämmer över vädret. Snälla, gör så att denna lätta bris, alltså nordliga stormvind, slutar blåsa! Man ska inte få kallt om öronen när man är ute och cyklar den 23 juli.
ASPIRE THE SENSES | via Tumblr

Livet.

Publicerad 2013-07-22 23:03:59 i Allmänt

Fick  en liten ålderskris idag, när jag gick runt i klädaffärerna. Det slog mig att det är skillnad på vad en 20-åring och en 15-åring har på sig. Så jag köpte inte tröjan med massa Musse Pigg på (borde ha gjort det i protest!). Sedan lyssnade jag på min gamla Abba-skiva i bilen på väg hem, och alla låtar verkade handla om young and sweet, only seventeen och does your mother know that you're out.
 
Ta vara på livet, dagarna som går. Det brukar folk säga. Det känns svårt. Och jag tycker inte om känslan av att nu måste jag ta vara på denna dag, denna stund. Ta vara på, lev i nuet, fånga dagen, carpe diem, nu är den bästa tiden, blablablaa...
 
Tänk om man skulle vara nöjd med att bara leva.
Bara, lev livet.
 
Young and sweet, only twenty.
 

Fade away.

Publicerad 2013-07-22 18:18:05 i Allmänt

En sån köpte jag idag i Vasa. Blev så glad när jag såg att den var på rea, för jag har kollat in den förr och tyckt att den var för dyr.

Pia jacket

Annars så var det ganska skönt med en Vasa-dag. För jag har jobbat i princip hela juli utan paus. Imorgon beställer jag sol och 25 grader för jag ska inte göra något annat än lata mig.

Och minnen som varit inlåsta.

Publicerad 2013-07-21 18:55:20 i Allmänt

Jag tänkte skriva om att framtiden känns lite flummig, att jag inte vet vad jag gör i höst och hur man kommer över Atlanten och sånt. Men så sprang en häst förbi vårat hus, så nu skriver jag om det istället. Alltså det var någon som red förbi. Fast det skulle ha varit roligare att en random häst skulle springa runt i Norrnäs.

Det regnar.

Publicerad 2013-07-15 19:19:18 i Allmänt

Igår kom jag hem från familjelägret. Det var ett fint läger, Klippan är en fin plats, människorna är så bra. Men det var nog lite tungt också, att hålla bibelstudier, planera programpunkter, hålla pyssel och sandslottstävling, sälja i kiosken och vakta hoppslottet. Fullt ös hela tiden. Så nu är det skönt att vara hemma igen. Dock varar lugnet inte så länge, för snart börjar nästa läger.
Vill ha varma, lediga, bekymmerslösa sommardagar.

Aaaand I'm going to Texas!!

Publicerad 2013-07-09 21:21:37 i Allmänt

Jaaa! Jag kommer att bo 3 månader i texas i vår! Wohoo! Med Sarah Kelly. Skriva låtar, spela in låtar, vara med när de jobbar i studion, lära barn att skriva låtar... Det låter ju alldeles förträffligt bra. Nu hoppas vi bara på att inget oväntat händer innan mars, och att jag hittar ett jobb någonstans. Annars måste jag gå i skolan... Det är nog lite svårt att fatta att jag faktiskt ska åka dit. Det gör jag nog först när jag är där. 
 
Alltså jaa, jag ska bo hos henne. Helt galet.
 
Från det ena till det andra. Nu har jag varit på miniorläger några dagar. Och fångat spiggar. Och snart bär det av till Klippan för familjeläger. Kommer bli kul!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela