Kära dagbok.

Min löparkarriär.

Publicerad 2015-09-12 10:39:17 i Allmänt

Alltså, jag är som sagt ingen förespråkare för att fara på länk, jag tycker mest det är trist och jobbigt. Men i förrgår fick jag faktiskt en lite positivare syn på det hela! För det första orkade jag hela vägen utan att dö av andnöd, för det andra så insåg jag att man inte ska tänka på att man springer och att det bara är jobbigt. Man ska ju titta på träden och havet och fundera över livet. Haha. Då är det inte lika farligt.
 
Bör också nämnas att orsaken till min plötsliga iver för löpning beror på att jag och Heidi har anmält oss till Tjurruset i oktober. Det är i Sverige, 10 km genom skogar och lerpölar. Det ser vi fram emot!
Typ?
 

Slättens Mystik.

Publicerad 2015-09-10 15:06:03 i Allmänt

Titta, en bild från Slättens Mystik för 2 år sedan! Ska spela där i år igen. Imorgon. Hoppas det går bra!
Min kära bil gick genom besiktningen, tjohoo! Mindre glatt var dock att det rykte och luktade bränt ur den när jag kom hem..? Kanske den inte borde ha gått igenom?! Snart ger jag nog upp med den där bilen alltså. Suck. Skrothög.

Tråkskola.

Publicerad 2015-09-01 13:51:46 i Allmänt

Jo, nu har skolan börjat! Det är ju liksom bara alldeles jättetråkigt att gå i skolan. Haha! Det får väl vara det då. Ska njuta av Jacob Gospel, ungdomssamlingar, körhelger, keikkor och allt annat trevligt istället. Igår var jag på första gospelövningen, och det är bara så roligt att få härja lite. Mera gospel åt folket!
Random google gospelkör. Titta vad glada dom är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela