Kära dagbok.

Sista juni.

Publicerad 2014-06-30 09:36:24 i Allmänt

Nu får jag pusta ut några dagar. Har haft mycket att göra, massa jobb och spelningar, men denna vecka borde vara lite lugnare. Då skulle det ju kunna vara fint väder också? I helgen har det alltså varit Årsfest i Närpes, riktigt roligt. Konserten gick bra i lördags, det var lite kallt dock.
Tänk att det är första juli imorgon. Jag hoppas att resten av sommaren går långsamt.
Jo. Njut av regnet.

Na spelas på gang.

Publicerad 2014-06-24 19:19:52 i Allmänt

Snart är det ju Årsfest! Det ska bli kul.På lördagen har jag konsert i Öjskogsparken, och det kommer bli jätteroligt! Kom och lyssna och säg hej om ni inte har något annat för er! Det blir akustiskt och båda "gamla" och nya låtar.
Bild från Dosey Doe.

Alla som tycker om ost.

Publicerad 2014-06-21 20:32:54 i Allmänt

Det blev en krans. Och en bild. Sen åt vi god midsommarmat, och sen for jag till Vasa och träffade lite människor. Nu är jag hemma och är trött, ska nog bara slöa ikväll, titta på tv och äta onyttigheter.
 

Midsommar.

Publicerad 2014-06-21 11:18:11 i Allmänt

Nu har jag varit hemma i tre veckor! Det känns skönt att allt är som vanligt, nu börjar man vänja sig igen. Jag har jobbar för det mesta, denna vecka har jag kört av och an mellan Norrnäs, Fridskär och Närpes sådär åtminstone 30 gånger. Kanske jag får ta det lite lugnt nu. Midsommar är det också, igår var jag till Klippan och sjöng med kören och träffade många människor. Fint att se alla igen! Så fint med en hederlig österbottnisk tillställning.

Här kommer massa gamla sommarbilder, min telefon har tappats och förstörst så det är dåligt med nya bilder nuförtiden.

Förra midsommaren sjöng jag i Pörkenäs...
Nu ska jag ut och söka blommor till årets midsommarkrans!
 

Nu är sommarn här.

Publicerad 2014-06-11 10:20:15 i Allmänt

I förrgår fick jag umgås med bästa Elina och Simone. Så fint att prata om allt möjligt, skratta åt dumma saker och fundera på livet. Igår jobbade jag hela långa dagen, idag ska jag väl också det. Två dagar till och sen börjar nästa läger.

Roadtrip till Kållby.

Publicerad 2014-06-08 23:14:00 i Allmänt

Hej och hå. Idag har jag varit på sommarens första spelning. I Kållby av alla ställen. Det var ett litet bönehus fullt med pensionärer. Och innan det hann jag på kaffe med Nilla i Jeppis. Fint att vara tillbaka där också. Och jag tror bestämt att jag gjorde debut som gitarrist idag. Första gången jag uppträdde själv med gitarr. Det gick väl helt bra tror jag.
En bild från när jag satt ute och skrev låtar i Texas. Tänk hur långt borta och länge sen det känns nu, avlägset...

Jag är trött, så trött.

Publicerad 2014-06-04 22:57:15 i Allmänt

Har i princip varit på Fridskär sen jag kom hem från USA. Så imorgon tror jag att jag tar en dag utan jobb och massa människor runt mig. Jag ska sitta hemma i min solstol och bara vara. Hela dagen.
Här kommer en lista på fina saker med att vara hemma:
- mitt rum
- familjen och vännerna
- närpesvatten
- potatis och vanlig mat, till och med gäddfärsbiff och grillkorv
- skogsvägar och väldigt lite trafik
- man kan språket, i sömnen bak och fram
- finsk natur, maskrosor, rödbläror, skogsvioler, skogsstjärnor, liljekonvaljer, hundflokor, björkar...
- havet!
- rågbröd
- ljusa kvällar
I just love it.
Jag har lite läidon av musik och allt sånt nu. Det blir liksom för mycket ibland. Jag har inte ens kämpat för att komma någonstans men det bara kommer mer och mer hela tiden. Vad är det som händer egentligen? Och varför? Vad ska jag göra av allt?
Får lite panik över livet ibland.
💗
Men det ska väl nog ordna sig någon gång.
 
"Frukta inte, ty jag är med dig, se dig inte ängsligt om, ty jag är din Gud. Jag styrker dig, jag hjälper dig, jag uppehåller dig med min rättfärdighets högra hand."  Jes 41:10
 
 

I'm back!

Publicerad 2014-06-03 03:29:27 i Allmänt

Heeej min gamla blogg! Jag är tillbaka!! Ska bli så skönt att skriva om sommaren i Närpes, om skogsvägar, maskrosor, lördagssamlingar på Fridskär och jordgubbsland. Jag ska inte shoppa, gå på bio eller dricka cola på heeela sommaren... Eller någon vecka i alla fall. 
När jag kom hem igårkväll gick jag runt katthagan och plockade min favoritblomma.
Skogsstjärna.
Så, jag är nog samma gamla jag.
Nu ska jag bo i Österbotten resten av livet. 
Eller det får vi väl se.
Men e je så arma skönt ti va häim!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela