Kära dagbok.

27.

Publicerad 2015-12-27 16:40:44 i Allmänt

Idag fyller min bror 25, grattis grattis!
Här kommer en bild på den bästa julklappen! Den kommer jag bo i i vinter.
Har kollat på den flera gånger men aldrig köpt den, och så köper mommo den i julklapp åt mig! Utan att veta att jag ville ha den! Mommo kan nog hon!
Annars var julen som alla jular, massor med mat, choklad, Stilla natt och Härlig är jorden, släktingar och kalas, kyrka och alltihopa. Jag tänkte att julafton skulle vara en telefonfri dag, det rekommenderar jag verkligen till alla! Glöm dom där arma skärmarna och umgås på riktigt någon gång också.
Nu ska jag bara lata mig i några dagar och snart är det nyår!
Ha det gött!

Skrivledigt, pepparkakshus, kandidatavhandling och Bonde söker fru.

Publicerad 2015-12-16 19:56:55 i Allmänt

Tjenare bloggen! Nu har jag jullov, eller skrivledigt. Jag gillar inte att ha skrivledigt, synd för mig att typ största delen av vårterminen kommer gå ut på skrivledighet. Jag vet liksom inte hur mycket jag ska skriva varje dag..? Så ibland jobbar jag lite också, skriver låtar och städar och sånt som man tycker är trevligt när man sitter hemma och ska skriva kandidatavhandling.
Och ibland lagar jag pepparkakshus.
Detta hus brakade ihop sådär 10 gånger innan jag fick ihop det, det fick bli ett pepparkaksruckel. Syns bäst om man kollar bakifrån dock. Och så rann glasyren ut också, men äääh. Det ser  i alla fall gott ut.
 
Min kand kommer handla om pedagogers uppfattningar av musikalitet och hur deras syn på sin egen musikalitet påverkar hur de håller musikstunder på daghem. Tror att jag hittat ett relativt intressant ämne som jag kanske (inte...) kommer stå ut att jobba med fram till mars. Men det ska gå.
 
Nu, mina vänner, ska jag kolla på Bonde söker fru, för jag är hemma i Norrnäs där man kan se tv 4!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela