Kära dagbok.

Bär.

Publicerad 2013-09-28 19:54:21 i Allmänt

Har idag plockat tranbär för första gången i mitt liv.
Det var väl allt jag hade att säga idag.

Fredagen den tjugosjunde.

Publicerad 2013-09-27 19:03:47 i Allmänt

Steg upp tidigt för att läsa flitigt på musiktenten. Det slutade med att jag skrev en julsång. Sen for jag till Vasa och skrev tenten. Och sen körde jag till Norrnäs. Nu har jag lagat mat, kollat tv-serier, agerat vedhämtare och bakat kex. Och bråkat med mamma om vi ska kolla Idol eller Doobidoo... Spelar inte så stor roll egentligen.
Imorgon ska jag plocka svamp!

Arbetslivet.

Publicerad 2013-09-25 15:57:06 i Allmänt

Har vikarierat lite på förskola och eftis igår och idag. Bra med sådant mellan tenter och inlämningsuppgifter. Blev så inspirerad av en pedagog, som det så fint heter... En lite vimsig kreativ dam som lät barnen vara barn. Så ska jag bli.
Dagens ris går till läraren som inte låter mig fara hem till Närpes före fredag eftermiddag. Morgondagens och fredagens planer for till skogs.Tack för det, jag ska skick blommor och godis.
 

Någon smart rubrik.

Publicerad 2013-09-24 21:25:02 i Allmänt

Ikväll var det ungdomssamling. Och man fick återigen lite perspektiv på livet. Tankeställare om vad man prioriterar och kämpar för.
 
Om man riktigt tänker efter så är bön så mäktigt. Och löftena i bibeln om att be så ska ni få. Tänk att man kan be hela världens skapare om vad som helst, och han hör, och svarar. Bara man ber! Jag tycker inte jag har fått några bönesvar på länge, men kanske det beror på att jag inte har bett om något..? Det vore ju helt logiskt. Så min uppmaning i dagens djupa blogginlägg: Be! Bara be.
 

Natt.

Publicerad 2013-09-23 22:52:50 i Allmänt

Kan inte sova. Så då bloggar man istället.
 
Tänkte berätta om min stora skräck inför USA resan. Jag tror det kommer bli jättebra där och allt sånt men jag är livrädd för flygplatser. Tror jag. Själva flyget kommer gå fint hoppas jag, man vet ju aldrig. Säkert kommer jag att få panik, men ähh. Men alltså flygplatser. Vart ska man, vad ska man, vem vet något, hur gör man? Och så är det åtminstone 2 byten innan jag kommer till Houston. Usch!
 
Tänk om jag går vilse i Chicago eller New York! Eller var jag nu kommer att mellanlanda. Och så kommer jag säkert att tappa bort all packning också. Så jag borde kanske inte ta med något alls.  Och sen ska man ju hem också.
Jaa, jag vet inte hur det kommer att gå till. Kanske det ordnar sig. Kanske kommer jag att sitta bredvid någon trevlig människa som ska till samma ställe och som vet precis. Jag kan föreställa mig känslan när man sitter på flyget och far iväg. Hjälp.
 
Men det tar vi sen. Nu ska jag försöka sova och sen blir det tisdag. I Jeppis.

Snart är det torsdag.

Publicerad 2013-09-23 20:27:34 i Allmänt

Åh vad jag längtar till torsdag! Då får jag köra hela långa vägen hem. Men imorgon ska jag vikariera på en förskola. Spännande!
Och så lite Volvo-reklam på det, bara för att det är First Aid Kit.
 

Sunday.

Publicerad 2013-09-22 12:54:00 i Allmänt

Hallåja! Idag är det söndag. Var lite spontant och for på på gudstjänst till pingstkyrkan i Jeppis. Det var fint. Började sakna Närpes och Fila och vår gamla cell...
Häromdagen tänkte jag att jag skulle vara lite konstnärlig så jag började måla. Får se vad det blir till. En Ford kanske.
Och så måste jag ju visa vad Becca hade bakat till ungdomssamlingen på St.1.  St. 1-bakelser, yeah!

Orange.

Publicerad 2013-09-19 19:59:00 i Allmänt

Jag kunde inte sova inatt, så då skrev jag ner lite filosofiska tankar här på bloggen istället. Jag har raderat det mesta men här är det som blev kvar:
 
Gräset är alltid grönare på andra sidan. 
 
Gräset är alltid lika brunt vart man än går.
 
Gräset är fint när det är brunt. 
 
Katie Melua har släppt ett nytt album. Jag minns inte om jag visat denhär låten förr, men det är enda som finns på youtube hittills.Om en vecka får jag fara hem. Saknar Norrnäs. Imorgon är sista dagen jag får kalla mig kassa-tant. För ett tag i alla fall. Synd att det blev så. Jag ska börja läsa på musiktent. Nu ska jag äta mango.

To have you near.

Publicerad 2013-09-15 20:11:16 i Allmänt

Jaha, vilken skön söndag. Ledig, jätteledig. Har haft all tid i världen att plugga till litteraturseminariet imorgon, men istället skrev jag den här. Det var absolut mycket roligare. Och så ber jag om ursäkt för att jag spelar ganska skit. Men vad gör det. Ni ska  vara glada att ni alls får höra! Nåjoo, jag borde hitta en gitarrist åt mig.
Näckros.

-

Publicerad 2013-09-15 10:07:28 i Allmänt

Igår hade jag äran att få sjunga solo med kören i en fullsatt kyrka, inför över 1000 människor. Sen kom jag på att det kanske är rekord i för hur många jag sjungit för. Så det var ju roligt. Japp, nog med att skryta för idag. Ska klaga lite på skolan istället. Imorgon har vi litteraturseminarie. Jag läste boken för en vecka sedan och minns ingenting... Men det känns ganska lugnt ändå. Det är skönt att kunna låta bli att bry sig så hemskt mycket. 
Eftersom jag aldrig tar bilder nuförtiden kommer här massa löv från weheartit.
Pinterest
Beautiful places | 202 фотографии
Tumblr - inspiring picture on Favim.com Autumn
Autumn
Books and Leaves | via Tumblr
 

Tid.

Publicerad 2013-09-13 22:43:39 i Allmänt

Det är så skönt att ha tid. Som lördag när man var liten. Har varit ledig 2 dagar från skolan och har hunnit med en massa saker. Mera ledigt åt folket!
 
Kan meddela att jag gått andra dagen med träningsverk efter onsdagens parkour. Får se hur länge det varar.
 
Kom just hem från en trevlig överraskningsfest för Heidi på klassen som fyllde år för någon dag sen. Det var precis sådär som det ska vara, helt ovetande for hon hem till en kompis och så dök massa människor upp helt plötsligt! Kul!
 
Det var dåligt med bilder idag.

Haha!

Publicerad 2013-09-11 19:45:03 i Allmänt

Mina ben! Alla muskler i mina ben gör uppror! Jag skrev ju om att Arbis ordnar massa kurser som jag ville fara på. Nå, nu for jag och en kompis på en av dom, parkour. Och så hamnade vi i en grupp med massa 12-åriga killar som hade tränat parkout i flera år... Och en hurtig tränare med utländsk accent, som tyckte att alla ska göra precis allt. Inga bortförklaringar här tack!
Vi skulle hoppa på väggar och sånt. Jag var helt slut efter 5 minuters uppvärmning! Nu är då frågan om jag ska fortsätta och bli parkourproffs (yeah!) eller ta det lite lugnt. För det är nog ganska tåfft med parkour måste jag säga. ;)

Vardag.

Publicerad 2013-09-10 16:45:29 i Allmänt

Länge sen sist! Här kommer en lista på saker jag gjort på sistone...
- Gått i skolan (trååk-föreläsningar!).
- Jobbat. Har 2 jobb. Snart förhoppningsvis bara 1.
- Hälsat på hos Heidi.
- Varit på körhelg, eller kör-söndag blir det kanske, med Evangelicum.
- Kollat idol.
- Varit på Jacob Gospel. Det är bara så arma roligt!
- Börjat plugga till litteraturseminarier, söka böcker, kopier massa papper, och sånt där jobbigt.
- Varit rätt mycket i Musikhuset. Hoppas det fortsätter så.
Nu ska jag kolla Friends och sen far jag på ungdomssamling.
 

Of course I was going to lose you, were you ever even there?

Publicerad 2013-09-04 17:22:46 i Allmänt

Hejhej, snart är det jul.
Idag har jag jobbat, ikväll ska jag spela med Liisa och kolla på Idol. Jag har äntligen släpat en tv till Jakobstad men vet inte hur jag ska få kanaler till den, så jag våldsgästar Liisa varje dag när Idol kommer... 
Morfar var snäll och skickade bilder från lastbilsflaksspelningen.
Jo.

Fulaordfulaordfulaord...

Publicerad 2013-09-03 12:15:54 i Allmänt

Ååååh! Jag blir så trött på detta! Studera/inte studera, jobba/inte jobba. Fick ett trevligt brev på posten idag där det stod något... typ att jag bara får halva studiestödet? Inte ens så det räcker till hyran? Och jag får inte ihop det med allting nu, studier, jobb, andas. 
 
Idag vill jag bara skrika fula saker till alla som ska göra livet invecklat för mig!
 
Sanity turns to Vanity.
 
(Ta inte detta inlägg för seriöst, det ordnar väl nog sig. Nån gång.)

And being close to you.

Publicerad 2013-09-02 14:00:14 i Allmänt

En bild från cykel-loppet som jag var med i. Fick låna mammas fina cykel.
Och en bild från Slättens Mystik. Jag fick sjunga på ett lastbilsflak!! Det tycker jag är häftigt, för när jag var liten tänkte jag att det skulle jag vilja göra någon gång. Det var precis så bra som jag tänkt att det skulle vara.
 
 

Where I can breath, where I can breath.

Publicerad 2013-09-01 14:52:30 i Allmänt

Oj, hörni. Senast jag skrev på bloggen var i tisdags. Detta har jag hunnit med sedan dess:
 
- Jobbat några dagar på Supermarket
- Övat låtar med Liisa inför keikkan på Slättens Mystik
- Cyklat fram och tillbaks från Nykarleby till Larsmo
- Uppträtt på Slättens Mystik i Närpes
- Sista kvällen på Fridskär för i sommar
 
Och det har varit så fullt upp så jag vet inte vad. Andas.
We Just ❤💋 It

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela